Közbiztonság

2024.04.06. 08:30

Sirokban felújították a rendőrök szobáját

Sirokban felújították a rendőri szobát, s ma át is adták a községet szolgáló két körzeti megbízottnak.

Barta Katalin

Sirokban április 5-től komfortosabb körülmények között dolgozhatnak a helyi rendőrök. Tuza Gábor polgármester átadta Gál Imre rendőrtörzszászlós és Kece István rendőr-törzsőrmester, siroki körzeti megbízottaknak a felújított rendőri szobát. 

Sirokban felújították a rendőrök szobáját
A sirokiak megbecsülik az értük szolgáló rendőröket
Forrás: Facebook

A községvezető elmondta, kijár a lakosság tisztelete és elismerése a két szakembernek, hiszen mindketten, Imre évtizedek óta, István több éve azon dolgozik, hogy Sirokban, de a környező településen élők biztonságban érezzék magukat. 

Szerteágazó feladatuk van a mai felgyorsult világban, s néha nehéz jobb belátásra bírniuk a társadalmi normák alapvető szabályait is semmibe vevő egyes embereket. 

Nagy segítség számukra a helyi polgárőrség, és az is, ha normális, tiszta, rendezett irodában láthatják el a feladatukat és teljesíthetik hivatásukat. - Mi ezzel is szeretnénk megköszönni a szolgálatukat. Könnyíthet az is munkájukon, hogy a meglévő 21 közterületet figyelő kamera mellé másik hat darabot helyezünk rövidesen üzembe - mondta a község vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában