Fesztivál

2024.04.28. 21:44

Szandival bulizhatnak a terpesiek fesztiválján

Terpesen harmadik alkalommal rendezik meg a Falusi Fesztiváltt május 4-én. Remek programokkal, buli hangulattal várnak mindenkit A sztár fellépő Szandi lesz.

Barta Katalin

Szandi is fellép Terpesen. Illusztráció

Forrás: Sipeki Péter/Kelet-Magyarország

Terpesen május 4-én rendezik meg a kis falu nagy eseményét, a Falusi Fesztivált. Az előző években hatalmas sikerrel megtartott falunap délután fél kettőtől kezdődik a polgármesteri hivatal előtti téren, ahol először az édesanyákat köszönti Bujáki Ferenc polgármester. Ezt követően a Tarna Partizánok és az Érckő Tanoda műsorát tekinthetik meg, majd a Pünkösdi Rózsák hagyományőrző együttes és a Senior Kultúrkör tagjai lépnek színpadra.

Bemutatkozik a Vándorland együttes is, majd kezdődnek a könnyűzenei programok. Délután öttől a Supamono, majd a Ninos együttes koncertezik, s Aleva Zsófia énekel. Este nyolctól Szandi nagykoncertjén szórakozhatnak, este kilenctől éjfélig pedig Retró Fesztiválon bulizhatnak a terpesiek.  A rendezvény ingyenesen látogatható.

Bujáki Ferenc elmondta olyan falunapot szerveznek, mely minden korosztály számára vonzó lehet, s ezt a pörgős színes programok garantálják.  
Mindezt kis költségvetésből megálmodva, a fellépők és a szervezők szívüket, lelküket beleadva kínálják a közönségnek. 

Ezúttal is profi hang- és fénytechnika, valamint a DJ műfajában is járatos polgármester konferálásával gondoskodnak a laza és vidám hangulatról egész nap.

A színes zenei felhozatal mellett minden finomság is megtalálható lesz. Árusok, büfé gondoskodnak a jó falatokról, a finom italokról, a gyerekeket pedig vidámpark várja.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában