Új elnökök

2024.04.06. 19:10

Új elnökök állnak Gyöngyösön a lemondott vezetők helyén

Sándor Ferenc, a Gyöngy Néptáncfesztivál Alapítvány és Ombódi András, a Vidróczki Alapítvány elnöke is lemondott tisztségéről. Az új elnökök dr. Szén Gabriella és Kancsár Szilvia.

Szabó István

Két alapítvány élére is új elnököt választott a gyöngyösi képviselő-testület a március végi ülésén. A gyöngyösi városháza tájékoztatása szerint Sándor Ferenc, a Gyöngy Nemzetközi Néptáncfesztivál Alapítvány kuratóriumának elnöke, illetve Ombódi András, a Vidróczki Alapítvány elnöke is lemondtak elnöki tisztségükről. A grémium úgy döntött, hogy a néptáncfesztivál alapítvány kuratóriumi elnökének dr. Szén Gabriellát kéri fel és nevezi ki, aki kezdeményezte, hogy az alapítványt Gyöngy Nemzetközi Össztáncfesztivál Alapítványnak nevezzék át. A Vidróczki Alapítvány élére Kancsár Szilviát nevezte ki a testület. Sándor Ferenctől Hiesz György polgármester a közelmúltban informális kuratóriumi ülésen köszönt el, megköszönve évtizedes munkáját, és hasonló módon fogja megköszönni Ombódi András munkáját is, áll a gyöngyösi városháza közleményében.

A gyöngyösi grémium döntött az új elnökök személyéről
A gyöngyösi grémium döntött az új elnökök személyéről
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában