Virtuálisan is beöltözhetünk

2024.05.25. 10:07

Sisakot fel! Megérkeztek az MVM Facebook filterei

Látogass el az MVM Mátra Energia Zrt.-hez és próbáld ki az új filtereket! Akár munkavédelmi kabátot és hozzátartozó neon sárga dolgozói biztonságvédelmi sisakot vagy egy látogatói piros sisakot is fel lehet venni virtuálisan az MVM Facebook filtereivel.

Hornyák Réka

Az MVM Mátra Energia Zrt. újonnan létrehozott Facebook filtereivel most többek között egy erőmű szorgos dolgozójának a munkaruhájába bújhatsz bele, vagy épp egy látogató sisakját húzhatod magadra, virtuálisan – írja Facebook oldalán az MVM Mátra Energia Zrt. 

A filterek az erőműbe érkező látogatócsoportok tagjai számára elérhetőek, melyek a látogatás során QR kódok beolvasásával válnak használhatóvá. Ehhez nincs másra szükség, mint egy okostelefonra, melynek beépített kamera funkciójával nyithatóak meg a nem mindennapi szűrők. 

Az egyik filter segítségével egy, az erőműben is használt munkavédelmi kabátot és a hozzátartozó neon sárga dolgozói biztonságvédelmi sisakot lehet viselni, míg a másik esetében egy látogatói piros sisakot húzhatunk a fejünkre virtuálisan. A filterek az erőmű területén kijelölt fotóponton elérhetőek, de az MVM Mátra Energia Zrt. tervei szerint nemsokára egy másik különleges helyszínen is hozzáférhetővé válnak a szűrők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában