szavazás eredmény

2018.05.08. 11:57

A foci érdekli olvasóinkat a leginkább

Igyekszünk továbbra is minél frissebben tájékoztatni olvasóinkat a labdarúgás eredményeiről.

Heol

Nagy örömünkre egyre többen kísérik figyelemmel a megyei sport oldalunkat és a Facebookon is egyre több követője van a Heol Sportnak.

Nem kérdés: a megyei sporthíreket tekintve listavezetők vagyunk. Csak néhány adat: közösségi oldalunkat 5200 ember kedveli, s közel azonos a követőink száma is, előző héten cikkeink 26 ezer emberhez jutottak el. Nagysikerű játékokat indítunk. Az idei megújult Imola Hírlap Gálára meghirdetett szavazásra 11 899 érvényes voks érkezett, valamint a játékunkkal 202 722 személyt értünk el. Köszönjük az aktivitást!

A szerencsére növekvő tábort látva az elmúlt héten megkérdeztük olvasóinkat, mely sportág eredményei érdeklik a leginkább. A válaszadók 46 százaléka a labdarúgást, 26 a vízilabdát, 21 a kézilabdát, míg hét százalék a küldősportokat választotta.

Természetesen a szavazás eredményét figyelembe vesszük, igyekszünk továbbra is minél frissebben tájékoztatni olvasóinkat a labdarúgás eredményeiről, ugyanakkor továbbra is megtartjuk sportrovatunkban a sokszínűséget, miszerint sok más sportág teljesítményét, friss híreit is közzé tesszük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában