eger

2017.08.16. 16:41

Az első szabadon választott egri közgyűlést mutatnák be

Az Eger Sikeréért Egyesület célja, hogy hozzájáruljanak a megyeszékhely színes történelméhez.

HEOL

Az Eger Sikeréért Egyesületnek fontos célkitűzése, hogy Eger városa, annak adottságainak kihasználásával, sikeres jövőt építsen – tájékoztatta a Heolt közleményben Kovács Cs. Tamás egyesületi titkár, aki írja: eredményes jövendőn pedig csak úgy lehet munkálkodni, ha ismerjük múltunkat, elődeink örökségét ápoljuk és tovább örökítjük.

– Éppen ennek szellemében kezdeményezzük, hogy a jelennek és a jövendő számára készüljön egy Eger város, az 1989-90- es rendszerváltozás időszakát hitelesen bemutató könyv – fogalmaz. – E könyv célja az kell legyen, hogy hitelesen megismertesse olvasójával az első szabadon választott egri közgyűlés megalakulását, tagjait és működését. Természetesen, a még közöttünk lévő szereplők megszólaltatásával kalauzolja majd e munka a jelen emberét az olvasás során.

Céljuk, hogy hozzájáruljanak Eger színes történelméhez, az 1989-1990- es időszakának hiteles bemutatásával. A könyv, reményeik szerint, még az idei évben elkészül.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában