kápolna

2018.04.20. 19:22

Polgármesterekkel gereblyéztek a macskamenhely mellett

Fákat ültettek a macskamenhely mellett létesülő parkban.

S. S.

Három település polgármestere – a hatvani Horváth Richárd, Balázs ­Zoltán Kom­poltról és a kápolnai dr. Berecz Kálmán –, Kiss Norbert Európa-­bajnok autóversenyző, Képe Tibor­, a Hyundai 60. tulajdonos ügyvezetője és a kompolti óvodások egy csoportja ültetett fát pénteken a macskaárvaház melletti parkban.

Bóday Pál a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumának elnöke a „fásítás” előtt arról beszélt, hogy mennyire fontos az állatok védelmére, szeretetére való nevelés.

– Azok a települések, amelynek vezetői eljöttek most ide, vállalják, hogy oktatási, nevelési intézményeikben ­kötelező előírás nélkül is folytatnak ilyen tevékenységet. Az alapítvány pedig az „állatbarát települések” diákcsoportjait mindig díjmentesen fogadja, s állnak az onnan érkezettek rendelkezésére itt, az egyre gyarapodó kápolnai macskaárvaházban – mondta.

Ragyogó tavaszi időben ültettek fát Fotó: Márkus Attila

A rendezvényen mindhárom polgármester, Kiss Norbert és Képe Tibor is szót kapott. Valamennyien dicsérték azt a kezdeményezést, aminek eredményeképpen egy jól működő létesítmény található az egykori fociöltözőben.

 

Címkék#kápolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában