Összeállítás

2017.07.24. 14:44

Válogatás az előző hét legolvasottabb cikkeiből

Mire voltak a leginkább kíváncsiak az előző héten olvasóink? Összegyűjtöttük az öt legolvasottabb cikket.

Július 21., Egy texasi csörgőkirály harapta meg tartóját csütörtökön este, aki a baleset után az egri kórház sürgősségi osztályán jelentkezett. Mivel a kórház nem rendelkezik ilyen esetekre speciális ellenanyaggal, a Honvéd Kórházba irányították a beteget. Mint azt Dr. Zacher Gábortól, az MH Egészségügyi Központ Honvéd Kórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának osztályvezető főorvosától, toxikológustól megtudtuk, a támadó hüllőről tudni kell, hogy roppant gyors mozgású, tehát akár etetés közben is pillanatok alatt képes megharapni áldozatát. Bővebben ITT!

A kígyóharapásról szóló cikkünket negyvenezernél is többen olvasták Képünk illusztráció

Július 23., Azt tartja a mondás, hogy minden ember élete kész regény. Nyugdíjba vonulásával Laboncz László ­mentőápoló életregényének most egy harmincnyolc évet átfogó fejezete­ ért véget. A kackiás bajuszt és jellegzetes, rövidre nyírt szakállat viselő, karcagi származású férfi – a vasas szakmát elhagyva – harmincéves korában lépett be a mentőkhöz. Sógora a fővárosban dolgozott a szolgálatnál, az ő „élménybeszámolói” keltették fel az érdeklődését a mentőzés iránt. Életének ez a szakasza azonban most véget ért. Bővebben ITT!

Július 22., Tragikus baleset történt Mátraderecskén egy félkész állapotban lévő motelben. Helyi fiatalok bementek az ellenőrizetlen épületbe, és ott töltötték az idejüket. Az egyikőjük felmászott a harmadik emeletre, s onnan vélhetően egy elvétett lépés következtében kizuhant, s meghalt. Bővebben ITT!

Július 21., Három kiskorú szaladt át csütörtökön 10 óra 5 perckor a 25-ös főúton, Szentdomonkos belterületén, ahol az úttesten elsodorta őket egy Kia típusú személygépkocsi – tájékoztatta a Heol Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens. A baleset következtében egy 6 és egy 5 éves gyermek sérült meg. Az eset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. Bővebben ITT!

Július 21., Elhunyt a két tüdőátültetésen átesett Lendvai Anna. A 25 éves lány azért harcolt, hogy kaphasson egy negyedik tüdőt, s ezzel egy újabb esélyt a boldog, oxigéndús életre. Anna nemrég még úgy fogalmazott, soha nem adja fel, s hiszi, hogy az embereknek és a tudománynak szüksége van az úttörőkre. Reménykedett, s hitt, csütörtökön azonban egy álom örökre véget ért. Bővebben ITT!

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában