Új szolgáltatással rukkolt elő az egri Bródy Sándor Könyvtár

A május 20-tól elérhető „Bródy Pakk” szolgáltatás lényege, hogy az olvasók a kiválasztott könyvekhez, hangoskönyvekhez, zenei CD-khez a könyvtár zárvatartása alatt is hozzájuthassanak.

Heol

Újra várja olvasóit a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A Bródy Pakk tartalmát az olvasó állítja össze online a könyvtár honlapján elérhető katalógus segítségével. A leadott megrendelést a könyvtárban összeállítják, és a könyvtár bejáratánál a megjelölt időpontban átadják. A Pakk-ban szerepelhet könyv, hangoskönyv, zenei CD, összesen maximum nyolc darab.

A kívánságlistát a könyvtár munkatársai e-mailben, telefonon, Facebook/Instagram üzenetben vagy a könyvtár honlapján található űrlapon várják a kért adatok és az átvételi időpont megadásával. A könyvtár a megadott elérhetőségeken visszajelzést küld a könyvcsomag elkészültéről.

Tájékoztatásuk szerint a 15 óráig telefonon leadott rendeléseket másnap teljesítik, a 15 óra után beérkezetteket 2 nap múlva, előzetes egyeztetés alapján. Az online kérésekre a beérkezéstől számított 24 órán belül válaszolnak.

A könyvtár tájékoztatása szerint a Bródy Pakk szolgáltatást a beiratkozott felhasználók térítésmentesen vehetik igénybe. Az így kölcsönzött dokumentumok lejáratának határideje 2020. június 30.

A könyvtár a pakk összeállítását a legnagyobb alapossággal, az egészségügyi szabályokat betartva, maszkban és kesztyűben végzik. A 65 év feletti olvasók az elkészített könyvcsomagot 9-12 óra között, a 65 év alatti felhasználók 12-16 óra között vehetik át a Központi könyvtár (Eger, Kossuth Lajos u. 12.) Bródy Pakk Pontján.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy dokumentum visszaküldésre egyelőre nincs lehetőség, a korábban kölcsönzött dokumentumokat a könyvtár újranyitásakor hozzák vissza az olvasók.

Ajánlókép fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!