Program

2023.05.28. 13:58

Nemsokára kiderül, mi vár ránk az idei Egri Bor Ünnepén

Július 6-a és 9-e között telik meg az Érsekkert.

M. H.

Idén is lesz alkalom a koccintásra Archív fotó

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Bor Ünnepe egy három napos borgasztronómiai esemény, melyet idén július 6-a és 9-e között rendeznek meg az Érsekkertben. Az Egri borvidék szőlészei és borászai kínálják itt évről-évre a legjobb boraikat, amelyekhez – külön erre az alkalomra – egyedi gasztronómiai csodákat alkotnak a borászokkal összeálló éttermek séfjei. Nem csupán egyszerű fogások készülnek az Egri Bor Ünnepén, hanem olyan ételköltemények, amelyek méltó párjai az egyre több hazai és nemzetközi elismeréseket bezsebelő egri boroknak.

Az Egri Bor Ünnepe a borgasztronómiai csodákon túl számos zenei és kulturális programmal teszi teljessé a vendégek hétvégéjét. Az egri Érsekkertben ingyenes koncertek, családi programok, kézművesek kirakodóvására, veterán járművek kiállítása és felvonulása illetve a régió boros hagyományaihoz kapcsolódó programok is színesítik a borünnepet. Hamarosan kiderül, pontosan mire számíthatunk, de már nagyon várjuk a rendezvényt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!