Könyvbemutató

2023.07.03. 12:37

Szepesi György kötetét mutatják be a Bródy könyvtárban

Szepesi György pedagógusként, művészként és emberként egyaránt meghatározó volt, áll a könyv bevezetőjében.

Sz. Sz. I.

Az egri Bródy Sándor Könyvtár ismét rengeteg programmal várja az érdeklődőket

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Könyvbemutatóra várják július 4-én az irodalombarátokat és a zenekedvelőket az egri Bródy Sándor Könyvtárba. A könyvtár és az Egri Zenészek Egyesülete közös szervezésében Szepesi György zenetanár, az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola egykori igazgatója A fregolisapka című kötetével ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A könyv bevezetőjét egykori tanítványa, Gonda László írta:

„Zenetanáraim közül többen kulcsfontosságú szerepet játszottak a pályámon és magánéletemben is. Közülük az első Szepesi György, aki pedagógusként, művészként és emberként egyaránt meghatározó volt rajtam kívül még sokak számára is. Szerencsés ember vagyok, hogy ismerhettem őt. Az iránta érzett hálával és tisztelettel ajánlom A fregolisapka című önéletrajzát az olvasónak. Izgalmas életutat és nagyszerű pedagógiai módszert ismerünk meg belőle. A könyv számot tarthat mindazok érdeklődésére, akik kíváncsiak egy sokszínű, varázslatos személyiségre, Szepesi Györgyre...” – olvasható a bevezetőben.

Az esemény plakátja
Forrás: visiteger.com

Az alkalmon köszöntőt mond Mirkóczki Zita, a Városi Kulturális, Idegenforgalmi és Szociális Bizottság elnöke.  A kötetet Szepesi Andrea és ifj. Szepesi György mutatja be. Tangóharmonikán közreműködik Baran Grzegorz. 




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!