Bemutató

2023.09.24. 13:40

Megérkezett a rút kiskacsa a Harlekinbe + fotók

A Ciróka-marókával és A rút kiskacsával indult az új évad az egri Harlekin Bábszínházban.

Guti Rita

A rút kiskacsát szombaton mutatták be a Harlekinben

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Elindult az új színházi évad az egri Harlekin Bábszínházban. Fotóriporterünk kameráján keresztül most bepillanthatnak olvasóink az évadindító előadásaiba.

Ciróka-Maróka címmel három év alatti kicsiknek, és, ahogy ők mondják, gyermeklelkű nagyoknak készültek mondókás játékokkal Szívós Károly rendezésében. A másik friss bemutató a szombaton bemutatott Andersen mese, A rút kiskacsa. A Szabó Attila direkciójával színpadra került mesét 5 év felettieknek ajánlják a következő gondolatokkal:

„Rútnak mondják, mégsem rút. Csúfolják, vagdalják, pedig ő senkit sem bántott. Mi a baj énvelem? – kérdezi a világtól. Akik olvasták Andersen meséjét, tudják: nincs vele semmi baj, csak éppen nem az, aminek hiszik. Ő ugyanis egy hattyú… Elárultam a titkot? Sebaj, marad még épp elég az előadásban. Titok is, humor is. Kacsa is, hattyú is, cica is meg tik is. Gyertek, nézzétek meg tik is!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!