Vasárnapi móka

2024.05.26. 16:18

Családi napot szervezett a Lajosvárosba a lokálpatrióta egylet + fotók

Tartalmas kikapcsolódást kínáltak a gyerekeknek.

Molnár Helga

A családokat várták vasárnap a Lajosvárosban

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Családi napot tartott vasárnap az Egri Lokálpatrióta Egylet a Lajosvárosi templom kertjében. Mindez szentmisével kezdődött, melyet Koós Ede celebrált, ezt követően különböző játékokkal, és Baráth Zoltán interaktív előadásával kedveskedtek a kisebbeknek. A kis műsor elvarázsolta a gyerekeket, s amikor a művész bevonta őket az előadásába, örömmel társultak hozzá, táncoltak, énekeltek vele.

– Egy ilyen rendezvény szép alkalmat biztosít a családoknak az együttlétre, a nap tartalmas eltöltésére, másrészt pedig a közösséget is építi. Fontosnak gondoljuk, hogy a gyermekesek számára kellemes időtöltést biztosítsunk – mondta Habis László, az Egri Lokálpatrióta Egylet elnöke.

A program szervezésébe bekapcsolódott a Nagycsaládosok Egri Egyesülete és a Lajosvárosi Keresztény Kultúráért Egyesület kézműves köre, akik folyamatosan lekötötték a gyerekek figyelmét a játékos feladatokkal, foglalkozásokkal.

A tartalmas délelőttöt egy finom gulyásebéd zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában