erőpróba

2019.02.13. 19:00

A hatvani kick-box-világbajnok nagy napja az Exatlonban

Közös vacsorával ünnepelték újabb győzelmüket a Bajnokok az Exatlon Hungaryben, és ezt nagyban köszönhetik Rákóczi Reninek.

Heol Sport

Rákóczi Reni újra kiállta az erőpróbákat Fotó: tv2.hu

A hatvani kick-box-világbajnok, Rákóczi Renáta is kivette a részét a Bajnokok újabb győzelméből a TV2 sportrealityjében, amelyet a Kihívók ellen aratott a csapat a napokban. A megméretés előtt a Bajnokok csapatának egyik tagja, Sáfrány Emese úgy döntött, a sok kritika és gyenge teljesítménye miatt inkább feladja a küzdelmet és nem folytatja az embert és erőt próbáló játékot. A Bajnokok nélküle újra magukra találtak, és 10-6-os győzelmet arattak.

A győzelem után Rákóczi Renáta érezhetően felszabadultan és elégedetten kommentálta a történteket: – Most nagyon jól érzem magam, imádtam a mai napot! Annyira éreztem, hogy jó lesz így. Nem lepett meg, amikor Emese feladta, bár kicsit féltem attól, hogy végül a hiúság győzni fog. Azzal, hogy Emese így döntött, megkaptuk az esélyt az újabb győzelemre. Ha hazamegyünk, ezt meg is köszönöm majd neki szívből! – mondta a táborban.

Rákóczi Reni (pirosban) újra kiállta az erőpróbákat Fotó: tv2.hu

Az ünneplésnek persze meg is adhatta a módját a Bajnokok csapata: a győzelem után, medált szerezve ugyanis közös szusizással ünnepelhettek a Bajnokok, akikre – Rákóczi Renátával a soraikban – a következő napokban újabb megmérettetések várnak.

Az Exatlon 32. adása, benne Rákóczi Renáta szusit érő döntésével itt nézhető vissza:

A játékban korábban a szintén Heves megyei Gyarmati Panka is részt vett. Búcsúzásáról portálunkon is beszámoltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában