VÍZILABDA

2019.03.27. 16:26

B-válogatott: három ZF-játékos a keretben

A ZF-Eger csapatából Gyárfás Tamás, Lukács Dénes és Sánta Dániel is meghívót kapott Horváth Jánostól, hogy tagja legyen a magyar B-válogatottnak, amelyből a nyári Universiade-csapatba is bekerülhetnek játékosok.

Heol Sport

Sánta Dániel is ott lesz a felkészülésen

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

– Ezt egy tájékoztató jellegű keret, amelybe majd a felnőtt válogatott világbajnoki bő keretéből kikerülő Universiade-korú játékosok csatlakozhatnak – fogalmazott a szakvezető a szövetség honlapján. – A nyári, nápolyi Universiade előtt négyhetes felkészülésünk lesz. Amikor megkaptam erre a munkára a felkérést – amihez nagy kedvem van, hiszen több olyan játékos is van, aki az utánpótlás-válogatottban is megfordult nálam – elmondtam, hogy akkor látom igazán értelmét, ha párhuzamosan készülünk a nagyválogatottal. Méghozzá olyan játékosokkal, akik a szövetségi kapitány noteszébe benn vannak, s akikhez az úgynevezett B-válogatottban olyan edzéseket végeznek, amelynek köszönhetően bármikor hozzájuk lehet nyúlni az A-csapatban is, s nem okoz gondot számukra a feljebb lépés.

Sánta Dániel is ott lesz a felkészülésen Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A férfi Universiade-keret (április 1–2.)

KAPUSOK: György Dávid (Szentes), Józsa Ottó (Pécs), Szakonyi Dániel (BVSC)

MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Burián Gergő (OSC), Csacsovszky Erik (Pécs), Gyárfás Tamás (ZF-Eger), Kardos Alexander (Honvéd), Lukács Dénes Dorián (ZF-Eger), Sánta Dániel (ZF-Eger), Szabó Bendegúz (BVSC), Szatmári Kristóf (Szolnok), Pellei Frank (Szentes), Teleki András (Szolnok), Várnai Kristóf (BVSC), Zerinvary Lóránd (Pécs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában