LABDARÚGÁS

2019.03.01. 18:36

ESE, GYAK: nemes gesztusok a rajton

Az Eger SE nyírségi ellenfelet fogad, míg a Gyöngyösi AK csapata a Jászságban nyitja a 2018/19-es harmadosztály tavaszi idényét.

Bódi Csaba

Nótás Attila javára gyűjtenek a megyeszékhelyiek Fotó: Lénárt Márton

Az NB III. Keleti csoportja 17. fordulójának mérkőzései:

EGER SE (11.)–NYÍRBÁTORI FC (8.)

Eger, Szentmarjay stadion, vasárnap 14.30. V.: Bodzay Áron (Csóra, Vad A.).

– Nagyon nem úgy alakult az utóbbi egy-két hét, ahogyan szerettem volna, amiben sérülések és betegségek játszottak közre – fogalmazott az ESE vezetőedzője, Vígh Ferenc. – Azonban nem keresem a kifogásokat, mert bajnoki mérkőzés következik, és mindenkor az a legjobb csapat, amelyik a pályára lép. A nyírbátoriakat egy játékos kivételével ugyanazok alkotják, mint tavaly. Kíváncsian várom, hogy tétmérkőzésen egymásért mire lesz képes a csapat. Nagyon fontos lenne a jó rajt, de azt is látni kell, hogy a tavasz nem egy mérkőzésből áll.

Az ESE várható kezdőcsapata

Tajti – Debreczeni, Kaszás, Nagy P., Lőrincz – Titkó – Farkas K., Gresó, Antal, Busai – Fekete

Sérült: –. Eltiltott: –

Ősszel: Nyírbátori FC–Eger SE 0–1

Segít a klub

Az Eger SE felnőttcsapata és a klub utánpótlásedző is hozzájárul az ESE-szurkoló, Nótás Attila mozgását megkönnyítő eszköz beszerzéséhez. Az egylet részéről arra kérik a nézőket, hogy a belépőjegy árát adományládába helyezzék el.

Nótás Attila javára gyűjtenek a megyeszékhelyiek Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

JÁSZBERÉNYI FC (3.)–GYÖNGYÖSI AK (12.)

Jászberény, vasárnap 14.30. V.: Valu Tibor (Benkő, Katona).

– A nagyobb tét súlya nem bennünket nyom, hanem az esélyesebb berényieket, vagyis nyugodtan játszhatunk, nekünk kevesebb a veszítenivalónk – jelentette ki a gyöngyösiek vezetőedzője, Török János. – Mindez persze nem jelenti azt, hogy feltartott kézzel lépünk pályára, mert igenis meg akarjuk mutatni, hogy olyan csapatot alkotunk, amelynek helye van ebben az osztályban.

A GYAK várható kezdőcsapata

Halasi – Tóth O., Fehér, Rédei, Petrezselyem – Gábriel, Tarnai – Forgács, Gergely, Fekete – Laurinyecz

Sérült: Csornij. Eltiltott: –

Ősszel: Gyöngyösi AK–Jászberényi FC 0–4

Ingyen mehetnek

A saját létesítményük felújítása miatt tavaly gyöngyösi albérletben szerepelt jászberényiek a vendégdrukkerek felé nemes gesztust gyakorolva ingyen engedik be a meccsre a GYAK szurkolóit.

Huszonhárman váltottak csapatot a télen

EGER SE

ÉRKEZTEK: Árvai Ádám (ASV-Bewegung Steyr, osztrák), Kaszás Norbert (Marshall-ASE), Giczi Balázs (Balassagyarmati VSE), Dáné Szebasztián (Szolnoki MÁV), Nagy Péter (FC Tiszaújváros)

TÁVOZTAK: Lakatos Béla (Jászberényi FC), Giák Tamás (Sajóbábonyi VSE), Pataki Zsolt (FC Tiszaújváros), Czéh Márton (Gyöngyösi AK), Kacsó Attila (REAC), Kovács Gergő (FC Hatvan), Rjaskó Viktor (Cigánd), Bohus Péter (?), Konyecsik Ferenc (?)

GYÖNGYÖSI AK

ÉRKEZTEK: Czéh Márton (Eger SE), Tatár Roland (Lőrinci VSC), Tóth Olivér (SBTC), Petrezselyem Tamás (RKSK)

TÁVOZTAK: Horváth Marcell (Szeged 2011), Lizák Bence (Sényő), Dávid Róbert (Mándok), Ficzere Bence (Ózd)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában