KÉZILABDA

2019.05.17. 15:13

A Vecsés idegenbeli legyőzése elégtétel lehet a Gyöngyösnek

A végső helyezés szempontjából már egyik csapat számára sincs tétje az összecsapásnak.

Heol Sport

Győzelemre fel! Fotó: Czímer Tamás

A férfi NB I. 26. fordulójának mérkőzése:

VECSÉSI SE (14.)–HE-DOB. BRAUN GYÖNGYÖS (6.)

Monor, szombat, 18.00. V.: B. Pech K., Vágvölgyi M.

A sereghajtó elleni találkozóval zárja a bajnoki mérkőzések sorát a mátraaljai gárda. A végső helyezés szempontjából már egyik csapat számára sincs tétje az összecsapásnak, a gyöngyösieknek azonban feltett szándéka, hogy elégtételt vegyenek a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján elszenvedett hazai vereségért.

– A tizenhárom gólos idegenbeli győzelem után, hazai pályán megtréfált bennünket a Vecsés a Ligakupa elődöntőjében, ami nem tett jót az önérzetünknek – fogalmazott a gyöngyösiek vezetőedzője, Konkoly Csaba. – A szezonzáró találkozóra ez adja a fő motivációt, arra törekszünk, hogy elégtételt vegyünk ellenfelünkön és megmutassuk, hogy idegenben is jobbak vagyunk náluk.

A gyöngyösiek már csak azért sem engedhetnek ki, mert három nappal a monori fellépést követően kezdődnek a döntő csatározások a Ligakupában. A Csurgói KK elleni kétfelvonásos küzdelem május 21-én a Dr. Fejes András Sportcsarnokban veszi kezdetét, a visszavágót három nappal később rendezik a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Győzelemre fel! Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában