VÍZILABDA

2019.08.21. 17:49

A Bárányban a régi idők hangulatát idézte a Masters-csata

Köszönet az Egri Vízmű SC minden tagjának, hogy remek partnernek bizonyultak ez esemény létrehozásában – mondta Rüll Csaba.

B. Cs.

Az Egri Vízmű SC csapata legyőzte az ESE Masters gárdáját Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

Harminc gólt láthattak a nézők a Rüll Csaba-emléktorna keretében rendezett barátságos mérkőzésen. A 35 éven felüli játékosokból álló csapatok közül az ESE Masters gárdája két találattal bizonyult jobbnak az Egri Vízmű SC együttesétől. Góldobásban a győztes társulatból Seres Tibor és Szabó Gergő, míg a vesztes gartinúrából Bárány Attila és Biros Péter remekelt – egyaránt négy-négy találattal.

Az Egri Vízmű SC csapata legyőzte az ESE Masters gárdáját Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– A ESE Masters csapatának tagjaként társaim nevében mondhatom, nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus érzés volt újra a Bárány-uszodában játszani, és óriási öröm, hogy ennyien voltak kíváncsiak ránk – fogalmazott szervezőként is Rüll Csaba, akinek az édesapja volt a nemzetközi utánpótlás-torna névadója, amelynek keretében sor került a masters gála mérkőzésre. – Külön élményt jelentett a régi csapattársak ellen játszani hazai medencében, majdnem telt ház előtt. Köszönet az Egri Vízmű SC minden tagjának, hogy remek partnernek bizonyultak ez esemény létrehozásában. A résztvevők mindegyike annyira élvezte a meccset, hogy a lefújás után már az került szóba, talán hagyományt kellene teremteni a párharcból, vagyis minden évben meg kellene rendezni. Rüll Csaba azt is hangsúlyozta, jó érzés volt látni, hogy a játékosok gyermekei végig szurkolták apukájuk mérkőzését.

Biros Péter (13) egyike volt a négy gólt szerzett játékosoknak Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

ESE MASTERS–EGRI VÍZMŰ SC 16–14 (4–4, 3–2, 3–3, 6–5)

Eger, Bárány uszoda. V.: Sándor Péter, Madarasi Gyula.

ESE: Märcz Ádám 1 – Seres Tibor 4, Majoros Balázs, Szabolcsi Zoltán, Szabó Gergő 4, Kovács Róbert 3, Szőcs Gábor 1. Cserék: Süti Gábor 1, Kőteleky Richárd, Kőteleky Dénes, Rüll Csaba, Busák István 1, Bánhidy Attila 1. Edző: Szilágyi Péter.

VÍZMŰ: Simon László – Kürtös László, Bárány Attila 4, Vígh Gyula, Bozsik Péter 1, Biros Péter 4, Pető Dániel 2. Cserék: Sümegi Bence, Mayer Attila 1, Csáki Szabolcs 2, Buzai Zsolt, Denk Zoltán, Benkő Tamás, Pulay Gábor. Játékos-edző: Pulay Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában