KÉZILABDA

2019.08.22. 14:29

Eger SzSE: nem sikerült jól a bajnoki főpróba

Lezák Áron és társai Veszprémben kezdik az idényt.

Sike Károly

A egriek (pirosban) ezt a párharcot elveszítették Fotó: Lénárt Márton

Fotó: LENART_MARTON

Az Eger SzSE csapata számára a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttese elleni felkészülési mérkőzés jelentette a bajnoki nyitányt megelőző főpróbát. A mutatott játék elmaradt Tóth Edmond vezetőedző elvárásaitól még azzal együtt is, hogy Rédei István és Rolandas Bernatonis sem egészséges. A megyeszékhelyiek kedden Veszprémben kezdik az új NB I.-es idényt. Lezák Áronék leginkább a tisztes helytállásban bízhatnak a címvédőnél, miközben tovább csiszolhatják a csapatjátékot.

A egriek (pirosban) nem tudták végig tartani a lépést a gyöngyösiekkel Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Felkészülési mérkőzésen:

HE-DO B. Braun Gyöngyös–Eger SzSE

33–25 (16–14)

Góldobók: Varsandán M. 6 (3), Sipeki, Urbán 4–4, Újvári, Hegedüs M., Ubornyák, Vilovszki 3–3, Jaros, Duris 2–2, Németh T., Gábori, Gerdán 1–1, ill. Schmid 8, Lezák 4 (1), Füzi, Tóth A. 4–4, Molnár B. 3, Tóth R. 1 (1), Papp G. 1.

A gyöngyösiek pénteken 18 órától a szerb RK Proleter Zrenjanin együttesét fogadják tesztmérkőzésen. A mátraaljaiak számára az a találkozó jelenti a bajnoki főpróbát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában