Kézilabda

2019.08.21. 17:34

Gyöngyösön leleplezték az új logót, farkassal riogat a gárda

Az augusztus 20-i Szent István-napi városi ünnepségen mutatkozott be a nagyközönségnek az NB I. 2019/2020-as szezonjára készülő HE-DO B. Braun Gyöngyös férficsapata.

Sike Károly

A csapat fellépett az ünnepi rendezvényen Fotó: Magyari Máté

Fotó: Motomasterphoto

A gárda István Péter, Milorad Krivokapics és Milan Sajin távozását követően négy új játékossal a keretben – Gödör Bence (Veszprém), Papp Bence (PLER), Hegedüs Márk (Eger SzSE), Újvári László (Vecsés) – várja a jövő hétvégi bajnoki rajtot. Az augusztus 31-i nyitányon az újonc Orosháza érkezik a Dr. Fejes András Sportcsarnokba.

Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke a szurkolók előtt elmondta: az előttük álló szezonban a Ligakupa megvédésén túl a bajnoki célkitűzés a 6–8. hely valamelyikének megszerzése. – Bízom benne, hogy legalább olyan eredményesek leszünk, mint az elmúlt szezonban – fogalmazott a sportvezető. – Amennyiben a várakozásokat túlszárnyalva, sikerül nemzetközi kupaindulást érő helyen végezni, a támogatók biztosítják a csapatnak az ehhez szükséges plusz anyagi forrásokat.

A csapat fellépett az ünnepi rendezvényen Fotó: Magyari Máté

– Milorad Krivokapics távozásával ugyan rendkívül rutinos játékos köszönt el, de a fiatalok érkezése arra enged következtetni, hogy a sebességünkből nem veszítünk, ami már az elmúlt szezonban is a csapat egyik legfőbb fegyverének számított – tekintett előre a gyöngyösiek egyik főszurkolója, Zakhar Attila. – A 2018/2019-es szezon sikerei után a sportág berkeiben érezhetően megnőtt együttesünk ázsiója, vélhetően az ellenfelek is fokozottabban készülnek majd ránk, amivel meg kell birkózni. Ettől függetlenül bizakodó vagyok az új kihívásokkal kapcsolatban. Mi mindent megteszünk azért, hogy minél többször ünnepelhessünk győzelmet.

A rendezvényen leleplezték a csapat új logóját, amelyben friss motívumként megjelenik a szurkolók által kabalaállatnak megválasztott farkas. A gárda korábbi logója több mint hét év után újult meg, amire az új kabalaállat-választás remek apropót szolgáltatott.

– Igényes, remek munka, azt hiszem, mindannyian büszkék lehetünk az új logóra – folytatta Zakhar Attila. – Bevallom, én anno nem a farkasra szavaztam, de elfogadtam a többség véleményét és büszke vagyok, hogy ehhez a remek közösséghez tartozhatom.

A városi ünnepség másnapján a korábbi hagyományokat folytatva a csapat szervezett véradáson vett részt, az edzőmérkőzések sorát pedig este, az Eger SzSE elleni összecsapás folytatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában