LABDARÚGÁS

2019.10.02. 20:42

Megyei III. osztály: óvás után pontok a Szihalomnak

A határozat ellen fellebbezéssel lehet élni.

B. Cs.

A szihalmiak pontoknak örülhettek Fotó: Tóth Balázs

Az EKE-EHÖK-Szihalom csapatának javára írták a Bélkő SE-Mikófalva elleni megyei III. osztályú mérkőzés három pontját, 3–0-s gólkülönbséggel. A Keleti csoport 5. fordulójában rendezett és a mikófalviak által 3–1-re megnyert összecsapás eredményét a szihalmiak óvása után törölte az MLSZ Heves megyei igazgatóságának versenybizottsága.

Az indoklásan a következő szerepel.

A szihalmiak pontoknak örülhettek Fotó: Tóth Balázs

„A Heves megyei III. osztályú nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírásának 13. A/4. pontja alapján a tartalékcsapatban szezononként a 2000-ben vagy előtte született labdarúgók közül három labdarúgó szerepeltethető a sportszervezet első csapatából. Ez három labdarúgó a Versenyszabályzat előírásainak figyelembevételével az érintett szezon folyamán végig szerepeltethető a tartalékcsapatban, de ezen három játékoson kívül más 2000-ben vagy előtte született játékos a szezon folyamán már nem szerepeltethető a tartalékcsapatban. A Bélkő SE-Mikófalva csapatában azonban Malik Bálint és Mező Gábor már a 4. ill. 5. olyan játékosként szerepelt a mérkőzésen, akik már pályára léptek a sportszervezet első csapatában.A határozat ellen a LVSZ.54.§ alapján fellebbezéssel lehet élni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában