AEROBIK

2019.11.12. 15:48

Flexi-Team: kupaezüst a fiatal egyletnek

Az egri egyesület idén nyolc egységgel szerepelt a kupafordulókon.

B. Cs.

Kőnig Antónia és Magyar D. Anna Beküldött fotó

Jelentős eredménynek tekinthető, hogy Kőnig Antónia a Basic UP II. egyéni kategóriában a dobogó második fokára állhatott a Magyar Kupa döntőjében. Az egri Flexi-Team Aerobik Klub kiválósága a Magyar Torna Szövetség aerobik szakága MK-fináléjában szerepelt remekül.

Kőnig Antónia és Magyar D. Anna Beküldött fotó

A2019-es esztendő utolsó viadalára a kupafordulókon lehetett részvételi jogot szerezni. Kategóriánként a korábbi három verseny összesített első hat helyezettje léphetett színpadra Budapesten, a Folyondár Sportközpontban. Az Flexi-Team további képviselőjeként a CH UP I-es csapat is jogot nyert a részvételre, ám a Gruber Léda, Győrfi Brenda, Lutherán Tünde és Szabó Bettina alkotta négyes egyik tagjának időszakos külföldi tanulmányai miatt a kvartett nem léphetett a pódiumra.

– Kőnig Antónia eredménye felülmúlta a várakozásokat, nagyon jól kivitelezett gyakorlattal sikerült ezüstérmet szereznie az év legfontosabb versenyén – értékelt a megyeszékhelyi klub edzője, Magyar D. Anna. – Egyesületünk idén nyolc egységgel szerepelt a kupafordulókon, amelyek tagjai összesítésben az erős középmezőnyben végeztek. Másfél éves csapatunk a legfiatalabb egyesületnek számít a szövetségben, ezért is kiemelkedő eredmény, hogy két egységünk is a döntőbe jutott. Bizakodva és nagy reményekkel várjuk a 2020-as versenyszezont, ahol az idei toborzásunknak köszönhetően még több gyakorlattal és résztvevővel képviselhetjük Eger városát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában