küzdősport

2020.07.16. 17:05

Erdei Zsolttól is tanulhattak Felsőtárkányban

Tizenkilencen tettek sikeres danvizsgát a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség Felsőtárkányban rendezett központi edzőtáborában.

S. K.

Ifj. Lévai László (balról) és Dencinger Dávid 4. danra vizsgázott sikerrel Fotó: Renshi Kormos László

Az egyhetes erőpróba során a résztvevők napi három kemény tréninggel edzették a testüket és a lelküket a szilárd, megrendíthetetlen jellemért. Érdekesség, hogy a hét első edzését az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt tartotta a táborlakóknak.

A Heves megyei klubok közül a gyöngyösi Mátra Kempo SE huszonkettő, míg az egri Bushido Kempo Akadémia huszonöt fővel érkezett a Bükk kapujába.

Ifj. Lévai László (balról) és Dencinger Dávid 4. danra vizsgázott sikerrel Fotó: Renshi Kormos László

– A hét fénypontjáként, többek az utolsó napokban övvizsga keretében adtak számot a felkészültségükről – osztotta meg a Mátra Kempo SE vezetője, Dencinger Dávid, aki 4. dan fokozatra tett sikeres vizsgát. – Az edzőtábor végére Hegyi Árpád és Kis Vénusz Alexandra személyében a Mátra Kempo SE és a Bushido Kempo Akadémia is új mestert avathatott. Mindketten 1. dant, azaz fekete övet szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában