KERÉKPÁR

2020.08.24. 11:09

Női masters-érmek Cigándról Egerbe

Profi és amatőr versenyzők mérhették össze tudásukat a Cigándon rendezett 3. Ki a legény gáton? elnevezésű egyéni időfutam versenyen.

B. Cs.

Garabás Gizella (rózsaszínben) és (mellette balról) Fodor-Fejes Adrian Adél az eredményhirdetés után Fotó: Egri Triatlon Klub

Az árapasztó gáton lebonyolított 20,7 kilométeres versenyen indult három egri bringás két dobogós helyezésre lehetett büszke. Master III. kategóriában Fodor-Fejes Adrian Adél (Egri Triatlon Klub) tavalyi eredményét megjavítva, 39:59.58 perces idővel győzött.

Garabás Gizella (rózsaszínben) és (mellette balról) Fodor-Fejes Adrian Adél az eredményhirdetés után Fotó: Egri Triatlon Klub

– Idén nem volt kedvező a széljárás, mert a körpályán haladó verseny nagy részén szembe és oldalszél uralkodott – mondta Fodor-Fejes Adrian Adél.

Master II. kategóriában Garabás Gizella (Eger VUK triatlon szakosztály) a harmadik helyen végzett úgy, hogy az abszolút női mezőnyben is bronzérmet szerzett 39:30.65 perces teljesítménnyel. A férfi master III. mezőnyben Fodor Sándor hatodik helyen ért célba 36:19.88 perces idővel.

Az abszolút győzelmet harmadjára is Jánoki Ádám (575 Team) szerezte meg 27:44.93 perces idővel és 44,758 kilométer/órás átlagsebességgel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában