KOSÁRLABDA

2020.10.25. 15:53

Már a 7. percben elveszítette edzőjét az EKE

Váczi Péter heves szóváltásba keveredett az ellenfél egyik játékosával, amit tettlegesség követett.

S. K.

Váczi Pétert kihozták a sodrából

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi NB I/B Zöld-csoportja 5. fordulójának mérkőzésén:

EKE-Eger-KOK–VÁSÁRHELYI KOSÁRSULI 69–78 (9–17, 12–25, 18–12, 30–24)

Eger, Eszterházy-csarnok, 50 néző. V.: Sallai I., Gergely Cs., Domán I.

EKE: lllés 2, Csomor 12/6, Steier, Máté B. 21/9, Szicsák 4. Csere: Papp B. 21/15, Ungi 8/6, Mondi 1, Bíró B., Pomázi. Edző: Váczi Péter.

Már a hetedik percben edzőjét veszítette az egyetemista gárda. Történt ugyanis, hogy Váczi Péter heves szóváltásba keveredett az ellenfél egyik játékosával, amit tettlegesség követett. A tréner ellökte a feléje nyomdafestéket nem tűrő módon megnyilvánuló játékost, az esetet követően pedig a játékvezetők a trénert kiállították, míg a vendégek renitens kosárlabdázóját technikai hibával sújtották.

A paprikás hangulat rányomta a bályegét a folytatásra, a hazaiak csak a nagyszünet után éreztek rá ismét a játék ritmusára. Ekkor már 28 pontos különbség szerepelt az eredményjelzőn.

VÁCZI PÉTER: – Az első két negyedben nem tudtuk megvalósítani azt, amit előzetesen elterveztünk. A nagyszünet után ugyan feljavult a teljesítményünk, de addigra akkora hátrányba kerültünk, amit már nem sikerült ledogozni.

KÖVETKEZIK: Békési SzSK–EKE-Eger-KOK, október 31., szombat, 17.00.

Váczi Pétert kihozták a sodrából Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában