SPORTLÖVÉSZET

2021.05.17. 14:49

Elismerés az apci és a feldebrői lövészklub elnökének

A Heves Megyei Sportlövő Szövetség elnöksége két klub elnökének adományozott elismerő plakettet a több évtizedes munka elismeréseként.

B. Cs.

Paskó László és Horváth Tibor

Forrás: Heves Megyei Sportlövő Szövetség

A díjakat a Visontán rendezett Szőke Csaba-emlékversenyen a település polgármestere, egyben a helyi klub elnöke, Szarvas László adta át Paskó Lászlónak és Horváth Tibornak.

Paskó László

Az apci Somlyó-hegyi Lövészklub elnöke 1953-ban született Apcon, majd az általános iskolai tanulmányok befejezése után Vácon tanulta ki az öntőipari szakmát. Az 1970-es évek elején családjával visszaköltözött Apcra és 1977-ben tagja lett a helyi lövészklubnak. A klub irányítását 1985-ben vette át és azóta végzi a munkáját becsülettel, társadalmi megbízatásban. Sportlövői számos sikert értek el a környező klubok versenyein. 68 éves kora ellenére vannak még tervei, köztük például az, hogy minél szebbé és vonzóbbá szeretné varázsolni az egylet lőterét. Büszkén vallja: „Ha az ember becsülettel végzi azt, amivel megbízták, akkor emelt fővel mondhatja, hogy nekem a szememet nem kell lesütni senki előtt”.

Paskó László és Horváth Tibor Fotó: Heves Megyei Sportlövő Szövetség

Horváth Tibor

A Feldebrői Lövészklub 1959-ben született elnöke manapság is aktívan versenyez, méghozzá a gyöngyösi VAMAV Lövész Sportklub színeiben. Az FLK alapító tagja 1998-tól tevékenykedik klubelnökként, vagyos 23 éve egyengeti az egylet életét és folyamatosan arra törekszik az aktív klubtagokkal, hogy minél szebb legyen a lőtér. A VAMAV LK versenyzőjeként megtalálta a számításait, amit ékesen bizonyít, hogy csapatban és egyéniben többszörös országos bajnok, ezen kívül megyei és Gyöngyös város bajnoka címmel büszkélkedhet. A Feldebrő Községért kitüntető cím birtokosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában