Küzdősport

2021.06.14. 09:45

Gálagyőztes a Hatvani Thaibox SE két kiválósága

Elismerve az eddigi színvonalas teljesítményt, a főmérkőzések végén kaptak lehetőséget a Hatvani Thaibox SE versenyzői a VI-GO SE K-1 gáláján.

B. Cs.

Tresó Roland és Kerek Csaba között a büszke mester, Hatvani Ferenc Fotó: Hatvani Thaibox SE

A mosonmagyaróvári rendezvény 14 párharcot tartalmazó programjában a Hatvanba nemrég igazolt Tresó Roland a profi 71 kilogrammos súlycsoportban mérkőzött Lukács Péterrel. A veresegyházi Black and Gold egyesület kempo-edzője hatalmas lendülettel kezdett, amit Tresó remekül kezelt. A markazi illetőségű harcos aztán az első menet közepén nagyszerű kontra csapott ütéssel kiütötte ellenfelét.

Tresó Roland és Kerek Csaba között a büszke mester, Hatvani Ferenc Fotó: Hatvani Thaibox SE

A hatalmas öröm után a másik hatvani kiválóság, Kerek Csaba lépett a kötelek közé. Vetélytársát a 77 kilósoknál a sikeres ökölvívó-múlttal rendelkező Laska Tamás (Pataki Fight) jelentette. Az első menet Laska lehengerlő ütéseivel indult, amit Kerek kitűnő védekezéssel blokkolt, majd rúgásaival megállított. A második és a harmadik menet egyértelművé tette a hatvani versenyző sikerét. Kerek Csaba végül egyhangú pontozással nyerte a magas technikai színvonalú mérkőzést, amit a lelkes közönség felállva tapsolt.

– Az eredmények a kemény felkészítés sikerét igazolják, amelyek fizikai és a mentális síkon folytak – mondta a Hírlapnak a Hatvani Thaibox SE edzője, Hatvani Ferenc. – A versenyszezon folytatódik, amelynek csúcsát októberben a 11. Harcosok Éjszakája nevű hatvani rendezvény kínálja. Ehhez az szükséges, hogy az új hatvani sportcsarnokot addigra birtokba lehessen venni, amiben nagyon reménykedünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában