gyógyulás

2021.07.26. 20:00

A leukémia sem tudta legyőzni, újra az álmainak él a 16 éves hatvani focista

Oláh Rajmond Alexet a leukémia sem tudta legyőzni, és most ismét az álmai az elsők. A fiatal hatvani focista a terveiről és a mostani formájáról is mesélt.

P.B.M.

Forrás: FC Hatvan Hivatalos Oldala

Két évvel ezelőtt írtunk a fiatal, de annál ígéretesebb hatvani focistáról, Oláh Rajmond Alexről. Az FC Hatvan akkor 14 éves labdarúgója nagy harcot vívott: szervezetében 2019 májusban fedeztek fel kóros elváltozást. A diagnózis a leukémia volt.

Rajminak már tavaly is biztató volt az állapota, akkor arról írt a Heol Sport, hogy újra edzett a társaival.

Most újra megkerestük Oláh Rajmond Alexet, és reméltük, hogy újabb biztató hírekkel szolgál. Kíváncsiak voltunk, hogy van, javult-e az állapota, milyen tervei, álmai vannak a jövőben, mivel foglalkozik most, esetleg van-e egyéb hobbija a labdarúgáson kívül, amivel idejét töltheti. Nagyon nyitott volt, szerényen, de lelkesen mesélt az életéről.

Nagyon jól vagyok, köszönöm! Hálás vagyok mindenkinek, aki támogatott és segített! Mondhatni, már 95 százalékos vagyok!

– fogalmazott Rajmi.

Kiderült, hogy rendőrnek tanul, a tanulmányait mindenképp szeretné befejezni, de minden szempontból első a foci, ebben szeretne kiteljesedni, komoly eredményeket elérni. Hobbija, mint mondta, a futball mellett a futás, amely ugyancsak a a labdarúgásban elérni kívánt céljaihoz is nélkülözhetetlen. Innen is látszik, hogy valóban mindene a mozgás, a sport, ennek szeretné szentelni az életét.

Kérdésünkre elárulta azt is, hogy nagyon örül, mert újra focizhat, az Eb-t is nagy figyelemmel kísérte és természetesen az olaszoknak szurkolt. Külön kiemelte, hogy felépülésében nagy szerepet játszott edzője, Erdei Géza, akinek külön hálával, hatalmas köszönettel tartozik.

Az edzője, Erdei Géza két éve egyébként azt mesélte Rajmiról, hogy már az első edzésen, az egymás közötti játék során látszott, hogy van valami plusz ebben a srácban, úgy tette ki a pályáról a csapat legnagyobb szájú játékosát, hogy öröm volt nézni.

„Ezen túlmenően az edzéseken tanúsított szorgalmának és hozzáállásának köszönhetően hamar tiszteletet vívott ki magának csapattársai között.”

Kezdőképünk archív fotó: FC Hatvan Hivatalos Oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában