LABDARÚGÁS

2021.08.14. 11:23

Elmarad a Bodon PFC első megyei II-es mérkőzése

A Mátraderecske SE felnőtt és U19-es csapatát érinti hátrányosan a pétervásárai klub bejelentése.

B. Cs.

A klubelnök és játékos, Bodon Péter (jobbra) kihagyja a nyitányt Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Nem lép pályára a 2021/22-es megyei II. osztályú bajnokság mai nyitányán a Bodon PFC felnőttcsapata és a vasárnapra kiírt U19-es meccs is elmarad az ifjúsági együttes számára. Az okot a versenyengedélyek hiánya jelenti, amelyek azért nem állnak rendelkezésre, mert azok kiadásához előbb a külföldről érkező – kettős állampolgárságú – játékosok tartózkodási engedélye szükséges. Ezek pedig egyelőre nem érkeztek meg. A BPFC beadvánnyal fordult az MLSZ Heves Megyei Versenybizottságához azért, hogy a rajton esedékes két összecsapást halasszák el, de az egyoldalú kérelmet a VB elutasította. – Sajnos a meglévő magyar versenyengedélyeket sem kaptuk meg, így pedig nehéz kiállni – mondta Bodon Péter.

A klubelnök és játékos, Bodon Péter (jobbra) is kihagyja a nyitányt Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2020/21-es megyei III. osztályú bajnokság Nyugati csoportját megnyert pétervásárai székhelyű egyesület Ivád után a hazai meccseit immár Bocsi Attila Sporttelepen rendezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában