LABDARÚGÁS

2021.11.25. 10:11

Gyöngyösön játsszák az idény utolsó megyei I-es mérkőzését

A megyei I. osztályú bajnokságban több halasztást követően idén már csupán egy találkozóra kerül sor.

B. Cs

A gyöngyösiek (fehérben) hatodik győzelmüket az szezonzárón arathatják

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Pótlás a 3. fordulóból:

GYÖNGYÖSI AK (8.)–DOMOSZLÓ (13.)

Gyöngyös, Kömlei Spt., szombat, 13.00. V.: Harnos Csaba (Lovas, Bodó).

A Majzik Zoltán irányította, a szezonban teljesen új kerettel szereplő gyöngyösiek minden ismérvet felvonultatnak, ami egy, túlnyomrészben fiatalokból álló gárdára jellemző. A 9. helyen álló GYAK a tabellán fentebb található csapatok közül a Gyöngyöshalászt (5.) és a Maklárt (8.) győzte le, míg a Lőrinci VSC-től (3) egy pontot vitt. A további öt gárdától vereséget szenvedtek a zöld-fehérek. Ez egyben azt is jelenti, hogy az alacsonyabb helyen tanyázó ellenfelekkel szemben eredményesebbek voltak Vernyik Dávidék és szombaton is ilyen rivális vár rájuk.

A gyöngyösiek (fehérben) hatodik győzelmüket az szezonzárón arathatják
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A megyei II. osztály bajnoként feljutott Domoszló számára ősszel nem sok babér termett, pontból meg csupán öt. Az egyetlen győzelmet Makláron (3–2) könyvelhette el a Béres Mihály vezényelte gárda, míg a két döntetlen Besenyőtelken (0–0) és Füzesabonyban (1–1) jött össze az újoncnak. Vagyis a kevés sikerélmény mindegyikét vendégként élték meg a domoszlóiak. A fentiek alapján az esélyek inkább a gyöngyösiek mellett szólnak, akik ugyanúgy bíznak a győztes évzárásban, ahogy a látogatók.

A Füzesabony–FC Hatvan mérkőzést is a 3. fordulóból halasztották el és – első körben – november 27-én kellett volna pótolni, ám ezúttal „rendkívüli kényszerkörülményre” hivatkozva a füzesabonyiak kérték a párharc csúsztatását. Az új időpontól november 30-ig kell megállapodni a csapatoknak. Az említetteken túl a bajnoki tabella azért nem lesz teljes az ősz végén, mert az Egerszalók és a Heves két-két, a gyöngyösi Energia SC pedig egy mérkőzést visz át a jövő évre.

A bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában