Labdarúgás

2022.01.26. 20:52

A hatvani támadó megsérült, de szerencsére nem súlyosan

Jászberényben lépett pályára szerdán este az FC Hatvan csapata, ahol a kétgólos vereségtől akadt rosszabb történés.

B. Cs.

Czibolya Gábor (7) esetében ezúttal nagyobb volt az ijedtség

Forrás: Lénárt Márton/eves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A legfontosabb hír, hogy sem törést, sem szakadást nem állapítottak meg Czibolya Gábor bokájában, noha elsőre súlyosnak tűnt a sérülés. Az FC Hatvan támadója a ma este, a Jászberényi FC otthonában lejátszott felkészülési mérkőzés 19. percében rogyott a földre. A hazaiak játékosával a felezővonal közelében történt az ütközés, amelyet követően mentőt kellett hívni.

 

– Az első vizsgálatok alapján úgy néz ki, nem annyira komoly a sérülés, ahogy azonnal gondolni lehetett, nincs törés vagy szakadás – mondta a heol.hu-nak Czibolya Gábor. – Éppen egy éve ilyenkor tört el a lábam, így nagyon megijedtem, hogy megint valami nagy „gáz” van. Szerencsére nincs, így aztán remélem, csak egy-két hét kihagyás vár rám annak ellenére, hogy elsőre nagyon rosszul nézett ki a bokám.

Felkészülési mérkőzésen:

 

JÁSZBERÉNYI FC–FC HATVAN 3–1 (3–0)

 

Jászberény. V.: Pikó Attila.

Hatvan: Sándor – Tarnóczi, Labát, Bárkányi, Szabó R., Karácsony, Török, Tajti B., Czibolya, Csorba, Dinka. Csereként pályára lépett: Uj (kapus), Bartha, Horváth K., Varnák.

Gól: Sárossy (8.), Szőllősi (21.), Borics (40.), ill. Dinka (82.)

A jegyzőkönyv forrása: Jászberényi FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában