Vízilabda

2022.03.27. 14:16

Tigra-ZF-Eger: a kétszer 13 kétszer egy pontot jelentett

Az alapszakaszt 18 mérkőzésen szerzett 29 ponttal tíz csapat közül ötödikként zárták az egriek.

Heol Sport

Dobi Dorina Lili magas szintű teljesítményt nyújtott Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 18. fordulójában:
SZENTES–TIGRA-ZF-EGER 13–13 (3–2, 3–4, 4–3, 3–4)
Szentes. V.: Donauer, Ercse.
SZENTES: Füsti Molnár – Varga V., Kolarova 2, Mihály-Kádár, Kövér-Kis 3, Tóth F., de Vries 1. Csere: Varga N. (kapus), Hevesi 1, Mácsai K. 2, Dankina 2, Dobos, Boldizsár, Kátai-Benedek H. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
EGER: Kiss A. 1 – Dobi 6, Katona, Párkányi, Borsi 2, Bódi 1, Szilágyi Sz. 1. Csere: Pogonyi, Pásztor, Molnár 1, Weston 1. Vezetőedző: Sike József.
Gól–emberelőnyből: 12/2, ill. 9/5.
Gól–ötméteresből: 1/1, ill. –
Kipontozódott: Molnár, Bódi.

 

SIKE JÓZSEF: – Átszervezett csapattal nem kis bravúr Szentesen pontot szerezni. Ez a jövőre nézve jelent sokat. Az edzéseken már látszott, hogy sokat fejlődött a társaság, és ezt mind a tizenhárom játékosra értem. Akik eddig kevesebbet játszottak, azok is bizonyították, hogy jobb játékosok lettek és megérdemlik a csapatba kerülést. Gratulálok nekik! – mondta az edző az egri klub honlapjának.

 

Az alapszakaszt 18 mérkőzésen szerzett 29 ponttal tíz csapat közül ötödikként zárták az egriek, akik  a rájátszásban a szentesiekkel  (18/22) mérkőznek majd az 5–6. helyért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában