Úszás

2022.05.04. 17:16

Magda és a két Ozsvárt Németországban remekelt

Tizenhárom érmet szereztek a gyöngyösi Parafa Úszó Klub növendékei a németországi Regensburgban rendezett háromnapos Arena nemzetközi versenyen.

S. K.

Ozsvárt Bence (balról), Ozsvárt Gábor és Magda Boldizsár

Forrás: Parafa ÚK

A 2009-es születésűek között Ozsvárt Gábor két arany, három ezüst és egy bronz, Ozsvárt Bence két ezüst, míg Magda Boldizsár három arany és két ezüstérmet szerzett az öt nemzet 64 egyesületének több mint 800 versenyzőjét felvonultató mezőnyben.

Az 50 méteres számokban a futamokat követően nem hirdettek győztest, viszont a legjobb 16 versenyző részt vehetett az A és B döntőkben. A gyöngyösi versenyzők itt is jeleskedtek: Magda Boldizsár mindhárom úszásnemben az A döntő részese lehetett, ahol pillangón és háton második, gyorson az első helyet szerezte meg. Ozsvárt Bence is kitett magáért: az A döntőben pillangón az ötödik, míg háton a hetedik helyet szerezte meg.

Az eseményen a parafás versenyzők több számban is megjavították legjobb eredményeiket, feljebb lépegetve ezzel a hazai ranglistán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában