Triatlon

2022.08.05. 09:43

Ezüst is jutott az Egri Futó és Triatlon Klubnak Fadd-Domboriban

Több mint 600 versenyző adta le a nevezését 38. SporTolna Triatlon Fesztiválra, ahol az Egri Futó és Triatlon Klubot (EFTK) négyen képviselték.

B. Cs.

Lajszner Attila, Fodor-Fejes Adrian, Katona-Mező Ildikó és Katona Zsolt

Forrás: Egri Futó és Triatlon Klub

A Fadd-Domboriban rendezett kiemelt országos verseny sprint távján (750 méter úszás, 20 kilométer kerékpár, 5 kilométer futás) az idei triatlon szezonban lassan már megszokott erős szél kivételesen nemcsak a kerékpározást tette nehézzé, hanem az úszást is – szerepel az EFTK beszámolójában.

– A kajak-kenu pályán lebonyolított úszás során az erős hullámzással is meg kellett küzdeni. Az időjárási körülmények miatt az úszóidők két-három perccel lettek rosszabbak a megszokotthoz képest – emelte ki az EFTK indulója, Lajszner Attila.

Az eredményeket illetően Fodor-Fejes Adrian neve kívánkozik az élre, aki a női szenior IV. kategóriában 1:23:19 órás idővel ezüstérmet szerzett. 

Katona-Mező Ildikó a női szenior II-ben a 10. helyen futott célba (1:31:27). A legnépesebb kategóriájának számító férfi szenior II. 44 fős mezőnyében Lajszner Attila jó úszásának köszönhetően a 11. helyen zárt (1:12:32), míg Katona Zsolt szokásos erős futásával a 18. helyen fejezte be a viadalt (1:14:04).

Címkék#sprint

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában