Kézilabda

2022.12.08. 12:26

A hazai szezonzárón kiiktatnák az üresjáratokat a gyöngyösiek

A 2022-es év utolsó hazai mérkőzésére készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös. A mátraaljaiak ellenfele Baranyából érkezik.  

S. K.

A szurkolókra a jótékonyság jegyében is számítanak a GYKK elöljárói

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I. 12. fordulójának mérkőzése:

HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (9.)–SPORT36-KOMLÓ (11.)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, péntek, 18.00. V.: Kiu G., Kiu T.
A baranyaiak négy vesztes mérkőzéssel a hátuk mögött érkeznek a Mátraaljára, s emiatt különösen veszélyes ellenfélként tekint rájuk a gyöngyösiek vezetőedzője.
– Egyértelműen a győzelem a cél, de tudjuk, hogy nehéz feladat előtt állunk mert a komlóiaknak az elmúlt fordulókban nem akadt sikerélmény, így vélhetően hatalmas elszántsággal lépnek majd pályára – fogalmazott Bíró Balázs a klub honlapjának nyilatkozva. A szakember hozzátette: a baranyai gárda tele van rutinos, nagy csatát megélt játékosokkal, ezért alaposan fel kell készülniük. – Igyekszünk tanulni a Csurgón elszenvedett vereségből és kiiktatni az olyan üresjáratokat, amelyek a vesztünket okozták Somogyban – jelentette ki a tréner.
A gyöngyösiek a legutóbbi játéknapon ugyan háromgólos vereséget szenvedtek Csurgón (30–27), ám azt megelőzően sorozatban három győzelmet arattak. Schmid Péterék az eddigi öt hazai mérkőzésükből négy megnyertek, eddig egyedül a Tatabánya távozott pontokkal a Mátraaljáról.
A gyöngyösiek december 17-én Budakalászon zárják az évet.

Repüljenek a plüssök – A nehéz körülmények között élő helyi és környékbeli gyermekek karácsonyát tenné szebbé a Gyöngyösi Kézilabda Klub azzal a plüssakcióval, amelyre a Komló elleni találkozó előtt kerülhet sor. A szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy a mérkőzésre hozzanak magukkal egy plüssjátékot, amit majd a kezdő sípszó előtt egy megadott jelre dobjanak a pályára. Az összegyűjtött plüssöket olyan gyermekeknek juttatják el, akiknek egyébként nem kerülne ajándék a karácsonyfa alá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában