Kézilabda

2023.01.04. 20:49

A fizikális tesztek után disznóvágáson vesznek részt a gyöngyösi kézilabdázók

Általános állapotfelméréssel indította a közös felkészülést a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es férficsapata, amely pénteken különleges csapatépítő programon vesz részt.

S. K.

Jaros Olivérék jól vizsgáztak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Ahogy azt a nyári alapozás kezdetén is tettük, ezúttal is állapotfelméréssel indítottuk a közös felkészülést – fogalmazott a gyöngyösiek edzője, Bíró Balázs. – Az érdemi munka hétfőn kezdődik, a bajnoki rajtig öt hetes programot állítottam össze. Szeretnénk minden tekintetben előrelépni. Vannak még lehetőségek a csapatban, ezeket igyekszem előhozni. A kulcs az lehet, hogy a játékosok egyénileg tovább fejlődjenek, s az csapatszinten is megmutatkozik majd.
A gyöngyösieknél mindenki egészséges, így hétfőtől teljes kerettel dolgozhat a vezetőedző.

A február 10-én esedékes bajnoki rajtig hat mérkőzésen lép pályára a HE-DO B. Braun Gyöngyös.

– Az első erőfelmérőt január 13-án a HÉP-Cegléd elleni Ligakupa-mérkőzés jelenti, majd négy nappal később a Kecskeméti TE elleni találkozókkal zárjuk a kupa csoportküzdelmeit – osztotta meg Bíró Balázs. – Az NB I/B-s gárdával egy nap alatt kétszer is megmérkőzünk a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. A folytatásban a Tatabányával és a Budakalásszal tartunk majd közös gyakorlást, míg a bajnoki főpróbát a Balatonfüred elleni Magyar Kupa-mérkőzés jelentheti.

A csapatépítő program kapcsán a szakember elárulta: pénteken disznóvágáson vesz részt a csapat, ahol nem csak élvezni szeretnénk az esemény hangulatát, hanem az érdemi munkából is igyekeznek kivenni a részüket.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös 13 mérkőzésen szerzett 13 pontjával a bajnoki tabella 8. helyéről várja a tavaszi folytatást. Az első fordulóban a jelenleg kieső helyen álló HÉP-Cegléd csapatánál, Abonyban vendégeskednek Gerdán Tiborék.

A tervezett program

Január 13., péntek, 18.00: HÉP-Cegléd–HE-DO B. Braun Gyöngyös (Ligakupa)
Január 17., kedd, 10.30 és 17.00: HE-DO B. Braun Gyöngyös–Kecskeméti TE (Ligakupa)
Január 24., kedd, 18.00: HE-DO B. Braun Gyöngyös–MOL Tatabánya KC (felkészülési mérkőzés)
Január 27., péntek, 15.00: CYEB-Budakalász–HE-DO B. Braun Gyöngyös (felkészülési mérkőzés)
Február 3., péntek, 18.00: Balatonfüredi KSE–HE-DO B. Braun Gyöngyös (Magyar Kupa, 4. forduló)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában