Labdarúgás

2023.02.16. 14:56

A Petőfibánya és a Novaj tavasszal albérlőként lesz otthon

Különböző okok miatt, a Heves vármegyei II. osztályban újoncként szereplő Petőfibányai SK és a III. osztály Északkeleti csoportjában érdekelt Novaj SE csapata is idegenben játszik majd pályaválasztóként a tavaszi idény során.

Bódi Csaba

A petőfibányaiaknál hamarosan eltűnik majd a por a pályáról

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Locsolórendszert építünk ki a pályán, majd ennek elkészülte után újrafüvesítjük a teljes játékteret – árulta el az átmeneti időszakra vonatkozó költözés magyarázatát a Petőfibánya SK elnöke, Szluka Norbert. 

– A február végén kezdődő munkálatok során az öntözőt taotámogatásból, a füvesítést önerőből oldjuk meg. 

Egye­lőre – ugyancsak saját forrásból vásárolt – nyomásfokozó szivattyú segítségével, vezetékes vízzel történik a locsolás. A következő taoprogramunkban szeretnénk pályázni egy 20 köbméteres puffertartály beépítésére és a hozzá tartozó elektronikai és technikai eszközökre, valamint a fedett lelátónkra akarunk székeket telepíteni. Hamarosan szeretnénk felkerülni az I. osztályba, és ha már odajutunk, azt úgy tennénk, hogy a körülmények is megfelelnek az osztály szintjének.

A petőfibányai gárda a tavaszi idényben négy alkalommal Apcon, két esetben pedig a Hatvani Lokomotív Sporttelepén fogadja majd aktuális ellenfelét.

A Petőfibányai SK tavaszi „hazai” mérkőzései

17. forduló: Petőfibánya–Visonta március 11., 14.30, Apci Sporttelep.
19. forduló: Petőfibánya–Atkár március 25., 15.00, Hatvani Lokomotív Sporttelep.
21. forduló: Petőfibánya–Domoszló, április 8., 16.30, Hatvani Lokomotív Sporttelep.
24. forduló: Petőfibánya–Hevesvezekény április 29., 17.00, Apci Sporttelep.
26. forduló: Petőfibánya–Hort, május 13., 17.00, Apci Sporttelep.
30. forduló: Petőfibánya–Tarnamente június 10., 17.00, Apci Sporttelep.

A novajiak a maklári tartalékpályán játszanak

A Novaj SE tavaly szeptember óta nem használhatja saját pályáját, mert a település polgármestere elzáratta a vizet. A III. osztályú gárda emiatt egyszer Füzesabonyban volt házigazda, a további találkozókon pedig pályaválasztói jog felcserélésére kényszerült. Mivel a helyzet nem változott, tavasszal sem mehet vissza otthonába az Északkeleti csoportban 6. helyen álló gárda. A versenybizottság elfogadta a novajiak beadványát és hozzájárult, hogy a csapat idei hazai mérkőzéseit június 30-ig bezárólag Makláron, az Adler Sándor Sporttelep tartalékpályáján rendezze.

 

Címkék#albérlet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában