Futsal

2023.02.20. 12:14

Az Eszterházy csapata MEFOB-negyeddöntőért játszik

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) B-csoportjának létszáma eredetileg négy csapatot számlált és kétnapos lett volna a torna.

Fenyves Balázs

A tavalyi szezonból jó emlékeiek lehetnek az eszterházysoknak (kékben)

Forrás: Forrás: uni-eszterhazy.hu/Tarjányi László

Az utolsó pillanatban történt visszalépés miatt csak hétfőn este rendeznek mérkőzéseket a sorozat egri nyitányán. A tavalyi bronzérmes Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hazai környezetben vívhatja ki a negyeddöntőbe jutást. 

Az idei kiírásban 18 felsőoktatási intézmény együttese közül kerül ki a győztes, az első fordulóból pedig hat csoportból lesz meg a továbbjutó. 

Az egriek előzetesen négyes mezőnyben szerepeltek, ám az ELTE-Savaria Egyetemi Központ visszalépett az indulástól. A szombathelyiek néhány nappal ezelőtt jelezték, hogy nem tudnak elutazni Hevesbe, így két nap alatt hat mérkőzést tartogató program változott: ma este minden találkozóját lejátssza a három résztvevő. Az esemény a nézők számára ingyenes.

A B-csoport menetrendje

Eger, Leányka út, Eszterházy csarnok
18.00: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem–Semmelweis Egyetem
19.30: Semmelweis Egyetem–Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
21.00:  Eszterházy Károly Katolikus Egyetem–Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
A csoport győztese a MEFOB negyeddöntőjében folytatja.

 

Címkék#mefob

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában