Rehabilitáció

2023.02.07. 17:56

Nagyon nehéz időszakon van túl Borics Ádám, a siroki Kölyök

A siroki sportoló újabb részleteket osztott meg rehabilitációjával kapcsolatban.

HEOL

Forrás: Facebook/Borics Ádám

– Most kezdtem meg a tizenhetedik hetemet a műtét után. Nagyon kemény időszakon vagyok túl. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy hülye gondolatok járjanak az ember fejébe, de úgy érzem a nehezén már túl vagyok – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Borics Ádám.

A siroki Kölyöknek becézett ketrecharcos hozzátette: heti hat napot jár gyógytornára, mellette rengeteget nyújt, gyógyfürdőbe jár, oxigénkamrát használ, hogy gyorsabban tudjon regenerálódni.

– Az évek alatt a rengeteg edzéstől, a mobilitásomban is akadtak problémák és most ezeket is szeretném rendbe hozni, hogy tényleg igazán újjászülessek. Most a nagyon nehéz visszafogni, magam mert úgy érzem már képes lennék edzeni, de még nyilván a lábam nem áll rá készen. Remélhetőleg még 2 hónap és vissza állhatok a kemény edzésmunkába. Nagy terveim vannak, nagyon sokat szeretnék edzeni és fejlődni, ez hiányzik a legjobban, hogy most nem tudok fejlődni. Már volt egy próba edzésünk (box) és minden rendben ment. Ebben az időszakban próbálom előkészíteni azt, hogy ezután még jobb körülmények között tudjak edzeni. 29 éves vagyok, úgy érzem még egy jó 5-6 évig szeretnék a nagyok között versenyezni. Világbajnoki öveket szerezni! – osztotta meg a közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában