Labdarúgás

2023.02.16. 08:26

Tanulás és foci, ezt együtt kínálja az Eger SE és a Balassi iskola

Mit biztosít és mit vállal a klub, és ehhez mit kínál az oktatási intézmény? Ezekre a kérdésekre is választ lehet kapni február 17-én, pénteken 17 órától a Balassi Bálint Általános Iskola aulájában tartandó szülői értekezleten.

B. Cs.

A tanulás mellett sportági képzésre helyezik a hangsúlyt Archív fotó

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az összejövetel fő témáját az Eger SE és az Egri Balassi Bálint Általános Iskola által közösen indítandó labdarúgó osztály és az ebben rejlő lehetőséget jelentik. A Malomárok utca 1. szám alatt található alapfokú oktatási intézményben 2023. szeptember 1-jén kezdődik az ifjú futballisták képzése.

A klubtól származó információ szerint az iskola vállalja, hogy egy osztályba veszi fel a focistákat, külön termet és emelt számba testnevelés órákat biztosít számukra, a délutáni edzésekhez összeállítja a tanórákat, valamint a sportrendezvényekre elengedi a gyerekeket.

Az Eger SE anyagi és szakmai támogatás mellett sportszakmai kapcsolattartót jelöl ki az osztályhoz. A heti öt testnevelés órából háromszor labdarúgó edzést tart, délután elviszik a gyerekeket edzésre, amennyiben reggel van a Felsővárosi Sporttelepen, akkor átkísérik a gyerekeket az iskolába.

„Várjuk a szeptembertől tanköteles gyerkőcök szüleit, akik számára a labdarúgó osztállyal kapcsolatos tájékoztatás mellett kitérünk az intézményi labdarúgó foglalkozások további lehetőségeire. A tájékoztató ideje alatt a gyerekeknek 16.45-től a Felsővárosi Sporttelepen labdarúgó fesztivállal kedveskedik az Eger SE csapata”  – szerepel az egylet hivatalos honlapján.  

Őket lehet keresni – A felmerülő kérdésekre az Eger SE részéről dr. Vitányi László (telefonszám: 30/428-7607) és Nikl Gábor (20/223-1576) kérhető válasz.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában