Labdarúgás

2023.04.23. 21:15

A gyöngyöshalászi védő még most is szédül a nézői ökölcsapások után

Botrányos véget ért Andornaktályán a Gyöngyöshalász SE fellépése, ami 2–1-es hazai sikerrel zárult. A vendégek hátvédjét a játéktérre berohanó néző hátulról, ököllel kétszer is tarkón csapta.

B. Cs.

Rédei Milán (balról ötödik) volt a történtek elszenvedője

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Amennyiben a játékvezetővel történik mindez, akkor sem szakad félbe a mérkőzés? – tette fel a kérdést a Gyöngyöshalász SE edzője.

Labancz Róbert egy nappal a történtek után is keresi a magyarázatot arra, miért döntött úgy a bíró, hogy folytatódjon tovább a Marshall ASE–Gyöngyöshalász SE találkozó azok után, hogy egy néző hátulról, ököllel kétszer is fejbe ütötte a vendégek játékosát, Rédei Milánt. A Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában rendezett összecsapásból már csak öt perc volt hátra, amikor egy becsúszást követően kakaskodás tört ki az andornaktályai gárda alapvonalának közelében.  

– Az ütéseket megelőzően valaki izomból térden rúgott, majd érkeztek a tarkóncsapások – emlékezett Rédei Milán. 

– Nem is sejtettem, mi következik, mert nem láttam, hogy fut a néző, csak azt, hogy borzasztóan fáj a fejem az ütésektől. Még most is sajog a tarkóm, miközben azon gondolkozok, milyen következménye lesz mindennek?!  Teszem fel, ha levonulunk a játéktérről, akkor bennünket tiltanak el? Vagy tovább menve: miként létezik egyáltalán, hogy a kispadok közelében nézők tartózkodhatnak?  Csupa nyitott kérdés, arról nem szólva, hogy a tettlegesség elkövetője a történtek után az autójába pattant és elviharzott a helyszínről...

A mérkőzés a közjáték után folytatódott, majd ért véget némi hosszabbítást követően. 

 

Címkék#botrány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában