Kézilabda

2023.04.03. 13:43

Elválnak az útjai az Eszterházy SC-nek és a jelenlegi vezetőedzőnek

Nyártól új klubnál folytatja edzői pályafutását az Eszterházy SC NB I/B-s női csapatát az elmúlt három szezonban irányított szakember, Zsadányi Sándor.

Fenyves Balázs

Az még nem publikus, hogy Zsadányi Sándornak hol tapsolhatnak majd legközelebb

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Ahogyan az nagyon régóta megszokott a sport világában, hiába is zajlik javában a jelenlegi idény, a tavaszi időszak a legtöbb helyen már a jövő tervezéséről is szól. Így van ez az Eszterházy SC-nél is, különösen idén. A napokban hivatalossá vált, hogy három szezon után távozik a klubtól Zsadányi Sándor, aki az elmúlt időszakban vezetőedzőként irányította a felnőtt csapatot.

A 29 éves szakember első évében ezüstérmet szerzett az akkor még kétcsoportos NB I/B-s bajnokságban, majd tavaly a felsőházi rájátszás végén harmadik helyet ért el együttesével úgy, hogy mindössze egyetlen mérkőzés választotta el a feljutástól. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon edzőként egy-egy ezüst-, és aranyérem fűződik a nevéhez, ezen medálok számát pedig hamarosan tovább gyarapíthatja.

A fiatal tréner többek között ezen eredmények miatt is hívta fel magára a honi kézilabda társadalom figyelmét, és nem csak ebben az évadban, hanem már a korábbiakban is voltak jelentős megkeresései, viszont egészen eddig a pillanatig nemet mondott az ajánlatokra. 

Az edző új kihívásokra vágyott, leendő klubjáról annak kérése szerint azonban nem árultak el részleteket. 

Ezzel még egyébként sem kell sietni, mivel a váltás csak a szezon végén, július 1-jétől következik be. Addig is azon dolgozik Zsadányi Sándor, hogy méltóképpen zárja le edzői pályafutása egri időszakát, és robbantson még egy nagyot, mielőtt elhagyja a hevesi vármegyeszékhelyt.

„Éppen ezért búcsúzni még nem búcsúzunk, köszönni sem köszönünk semmit, majd, amikor eljön ennek az ideje, hiszen addig még van tennivaló az Eszterházy SC színeiben”  emelték ki az egyetemi egylet honlapján.


 

Címkék#távozás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában