Labdarúgás

2023.04.11. 21:16

Horton a sportbál 1,1 milliós bevételéből ruházták fel a futballistákat

Újoncként szerepel a Heves vármegyei II. osztály mezőnyében a Hort SK csapata. A Káposzta István vezette gárda tagjainak eddig a pályán nem sok sikerélményben volt részük, ezért is bírt nagy jelentőséggel, hogy a sportbál bevételéből kellékek terén gyarapodott a klub és talán a játékosokat is motiválja az új szerelés.

B. Cs.

A hortiak felnőttcsapata hálás volt az ajándékért

Forrás: Hort SK

– Óriási érdeklődés kísérte az első ilyen jellegű rendezvényünket, ahol az önfeledt szórakozás mellett önzetlen segítségnyújtásukról is tanúbizonyságot tettek vendégeink – fogalmazott Káposzta István az első alkalommal lebonyolított sportbálról. 

– Az esemény bevételét jelentő 1,1 millió forintból a felnőtt és a ifjúsági csapat tagjainak a klub logójával ellátott kabátot vásároltunk. Ezen kívül mindkét korosztályt megajándékoztuk galléros pólóval, ami a jobb időjárás beköszöntével tökéletesen szolgálja a mérkőzésre-járást a fiúknak. Itt a logón kívül még a Hort SK felirat is felkerült a pólók hátuljára. Utánpótlás csapatunk komfortérzetét utazótáskák is javítják, miközben a fennmaradó összegből futotta két darab kapuhálóra és néhány sportszárat is vettünk.

A hortiak U19-es csapata is örömmel vette a felszerelést
Forrás: Hort SK

A Hort SK felnőtt gárdája 19 mérkőzésen szerzett 17 ponttal a 13. helyen tanyázik a tabellán, míg az U19-es együttes 10 meccsen gyűjtött 6 egységgel a 8. pozíciót foglalja az II. osztály Nyugati csoportjában.

– A játékosok nevében nagyon köszönjük a sok ajándékot. Rendezvényünk sikerén felbuzdulva igyekszünk minden évben megrendezni sportbálunkat. Összefogással továbbra is szép dolgokat tudunk együtt megvalósítani – emelte ki Káposzta István.

 

 

Címkék#bál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában