Labdarúgás

2023.05.16. 20:34

Eger SE: a Csengeri lányok szakadó esőben segítették a csapatot

A csapatokat a kezdés előtt a pályára bekísérő gyerekek még megúszták a nagyobb ázást, ám a labdaszedőknek már nem volt ilyen szerencséjük.

B. Cs.

Csengeri Lotti, Csengeri Lili, dr. Vitányi László és Céró Bálint

Forrás: Eger SE

Az NB III. Keleti csoportjának legutóbb hazai mérkőzésén az Eger SE gárdája 2–1-es vereséget szenvedett a Pénzügyőr SE-től. A 90 perc során az eső végig esett, sőt olykor zuhogott, ám a labdaszedők a nehézségek ellenére is kitartottak a Szentmarjay-stadionban. Ugyanez érvényes volt a maroknyi nézősereg tagjaira is. Utóbbiak keserűen ballagtak haza az újabb kudarc után, számukra egyedül azt jelenthet gyógyírt a szezon végén, ha az ESE megőrzi harmadik vonalbeli tagságát. 

A labdaszedők lányoknak azonban nem kell várni az idényzáróig ahhoz, hogy örömben legyen részük. Az Eger Labdarúgó Sport Kft. nevében ugyanis a női szakág szakmai igazgatójakét dr.Vitányi László és az Eger SE vezetőedzője, Céró Bálint megajándékozta a dicséretesen helytálló Csengeri Lilit és Csengeri Lottit. Az egerse.com híradása szerint a jutalmat az jelenti, hogy az egri futballista testvérpár a klub által szervezett egyik táborban térítésmentesen vehet részt.

Címkék#jutalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában