Labdarúgás

2023.06.29. 08:00

Hatvani Lokomotív SE: újrakezdés a III. osztályban

Azok után, hogy tavaly novemberben visszalépett a Heves vármegyei II. osztályú bajnokságtól a Hatvani Lokomotív SE, most új edzővel, új lendületet vesz az egylet.

Bódi Csaba

A Loki elnöke, Kecskés Éva és Vidák János most már egy célért dolgozik

Forrás: Beküldött fotó

A Loki a minap mutatta be új edzőjét Vidák János személyében. Az 52 éves tréner az elmúlt idényt Nagyrédén töltötte, ahol irányításával III. osztályú bajnoki címet szereztek a szőlőskertiek, miközben az U19-es gárda ezüstérmesként végzett a II. osztály Nyugati csoportjában. 

– A III. osztályban induló csapathoz érkeztem edzőnek azzal az elvárással, hogy jussunk fel a II. osztályba – mondta Vidák János. 

– Nagyrédéről várhatóan hat-hét játékos tart velem a Lokihoz, de máshonnan is igazolunk még. Az már bizonyos, hogy Szivák Dániel (Apc) is az érkezők között lesz. A felkészülést július 10-én kezdjük, amelyben 8–10 edzőmeccs szerepel. Már nagyon várom a közös munkát a Lokinál, bízva abban, hogy jövőre már a másodosztályban játszunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában