Kézilabda

2023.06.27. 12:59

Nem sűrűn vált csapatot, most mégis megtette a füzesabonyi átlövő

Öt év múltán távozik a Füzesabonyi SC csapatától Molnár Nikolett. A 31 éves irányító, átlövő a szintén NB II.-es Hatvani KSZSE szolgálatába áll. A klubváltás okait firtatva a játékos úgy fogalmazott: azon kívül, hogy lakóhelyet vált további részleteket nem szeretne megosztani.

S. K.

Molnár Nikolett motiváltan érkezik Hatvanba

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Azt elárulja, hogy miért a Hatvani KSZSE csapatára esett a választása?
– Hatvan közelebb esik az új lakóhelyemhez, s amikor a HKSZSE vezetői megkerestek hamar egyezségre jutottunk – válaszolt Molnár Nikolett. – Pályafutásom során nem sűrűn váltogattam a csapatokat, izgatottan várom az új kihívást. Egyelőre egy év közös munkában állapodtunk meg.

– Minden bizonnyal Hatvanban is az érmes helyezéskért küzdhet. Ezt mennyire helyezte előtérbe?
– A legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a csapatot. Nagyon motivált vagyok, bízom benne, hogy szép időszak elé nézünk. Tudom, hogy jó játékot és gólokat várnak tőlem, ennek kell megfelelnem.

– Nehéz szívvel intett búcsút az FSC-nek?
– Nagyon szép éveket töltöttem a klubnál. Többnyire eredményes csapatunk volt, amit bajnoki érmek sora bizonyít. A szezonzáró ünnepséget követően úgy váltunk el a vezetőkkel, hogy visszavárnak. Én pedig úgy jöttem el, hogy soha ne mondd, hogy soha.

A HKSZSE Bárány Zsolt irányításával július 24-én kezdi a felkészülést az új bajnokságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában