Kézilabda

2023.07.07. 15:33

A PLER csapatától igazolt jobbátlövőt a QHB-Eger

A Kemény Ferenc Sportcsarnokban mutatkozhat be az NB I.-ben Boros Balázs. A 23 éves jobbátlövő az élvonalbeli újonc QHB-Eger hatodik nyári szerzeménye.

Sike Károly

Boros Balázs (20) jobbátlövőként vár bevetésre

Forrás: PLER-Budapest

– Régi vágyam teljesülhet azzal, ha bemutatkozom az NB I.-ben – jelentette ki a PLER-Budapest csapatától érkező Boros Balázs. – Először 2020-ban a Veszprémi KKFT-Felsőörs, majd 2022-ban a Budai Farkasok, míg idén a PLER-Budapest csapatával jutottunk fel az élvonalba, de a magasabb osztályban most először mutatkozhatok be. Rendkívül motiváltan érkezem, szeretnék meghatározó tagja lenni a csapatnak.

A 23 éves játékos ezen felül még két nagyon erős érvet hozott fel az egri szerepvállalás mellett.

– Tóth Edmond személyében olyan edző kezei alatt dolgozhatok, aki korábban jobbátlövőként futott be fantasztikus pályafutást, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat tanulhatok majd tőle – folytatta a szintén balkezes Boros Balázs. – Tapasztalt, felkészült szakember, nagyon várom már a közös munkát. És még valami. A mai napig élénken él az emlékezetemben az a májusi egri mérkőzés, amikor még a PLER játékosaként futottam ki az egri csarnokba. Varázslatos atmoszférába csöppentem, bizton állíthatom, hogy azoknak a csapatoknak, akik ellenfélként érkeznek Egerbe a szurkolói nyomással is meg kell küzdeni. Fantasztikusak az egri drukkerek, a telt házas Kemény Ferenc Sportcsarnok az NB I.-ben is hatalmas segítséget nyújthat majd a csapatnak. Örülök, hogy csatlakozhatom az egri kézilabdás közösséghez. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a csapattal kiharcoljuk a bennmaradást.

Boros Balázs a portugál Francisco Silva, Maracskó Zalán, Bajus Brunó, Kavin Mátyás és a lengyel Nastaj Bartosz után a QHB-Eger hatodik nyári igazolása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában