Vízilabda

2023.08.05. 16:18

A győri vízilabdázásért dolgozik tovább Petrovai

Egy év után távozott Miskolcról Petrovai Márton, hogy családjával együtt Győrben új fejezetet nyisson.

Sike Károly

Petrovai Márton nyugat felé vette az irányt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Győri VSE szolgálatába állt Petrovai Márton. Az Egri Vízilabda Klub korábbi játékosa majd az OB I.-es férfi együttes edzője immár a Rába-parti klub serdülő, ifjúsági és OB II.-es felnőttcsapatát irányítja, emellett vezeti a Szent István Egyetem gárdáját a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon. A GYVSE férfi szakágának fejlesztése nagy kihívás a szakember számára.

– A feleségem remek állásajánlatot kapott, s miután engem is megtalált az új feladat a költözés mellett döntöttünk – osztotta meg Petrovai Márton.

 – Egyáltalán nem érzem visszalépésnek az új munkát, hiszen rendkívül ambíciózus, ügyes fiatalokkal dolgozhatok. A távlati tervek között szerepel az OB II.-ben legutóbb nyolcadik helyen zárt UNI-Győr GYVSE magasabb osztályba vezetése, és az utánpótlás-csapatokkal is szeretnék szintet lépni. Győrben minden adott ahhoz, hogy újabb célokat tűzhessünk ki magunk elé.

Petrovai Márton tavaly nyáron 23 év után intett búcsút az Egri Vízilabda Klubnak, miután februárban váratlanul véget ért a megbízatása a Tigra-ZF-Eger férfi csapatának vezetőedzőjeként. A szakember az elmúlt szezonban Vidumanszky László munkáját segítette a PannErgy-MVLC-Miskolc OB I.-es férfi csapatánál, emellett a borsodi klub ifjúsági és a serdülő gárdájának felkészítésében is szerepet vállalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában