Labdarúgás

2023.08.19. 13:57

Az emberelőnyét nem tudta gólra váltani az Eger SE Debrecenben

Horváth-Gaudi Attila korai öngóljával még az Eger SE vezetett, de a DVSC II. egyenlített majd emberhátrányban is veszélyesnek bizonyult a vendégek kapujára. Az NB III. Északkeleti csoportjának 4. fordulójában egy pontot szereztek az egriek Debrecenben.

Heol.hu

Az egri Zvara Dávidék (szemből) a gólokkal adósak maradtak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

DVSC II.–EGER SE 1–1 (1–1)

Debrecen, DEAC Sporttelep, 200 néző. V.: Valu Tibor (Dobos D., Pálinkás D.).
DVSC: Engedi – Fábián (Cibla, 46.), Kozma (Lyskov, 79.), Karmacsi, Farkas T. (Doktor, 46.), Nagy R., Gellén, Nwachukwu, Horváth-Gaudi, Batai (Takács B., 60.), Kócs-Washburn (Hornyák, 46.). Vezetőedző: Máté Péter.
EGER: Bukrán – Almomani (Jacsó D., 17.), Juhász G., Hegedűs D., Debreceni, Kispál T., Jónyer (Schmidt, 57.), Nagy Á., Zvara, Kovács D. (Vajda Á., 69.), Gíber. Vezetőedző: Lázok János.
GÓL: Nwachukwu (24.), ill. Horváth-Gaudi (13. – öngól).
KIÁLLÍTVA: Karmacsi (52.).
AZ EGRI JÓ: Hegedűs D.
LÁZOK JÁNOS: – Örülök, hogy legalább egy pontot elhoztunk Debrecenből. Sajnos az első félidőben a helyzeteket nem tudtuk berúgni. Hiába voltunk emberelőnyben, egyszerűen a csapatnak elfogyott az ereje és nem tudtuk megnyerni a meccset sőt, örüljünk, hogy nem kaptunk ki. Dolgozni kell sokat és bízom benne, hogy egy-két játékost tudunk még igazolni, és ezt a félévet szépen be tudjuk majd fejezni.

További eredmények

Kisvárda II.–Gyöngyösi AK 1–0
Újpest II.–Sényő 5–3
REAC– DEAC később
FC Hatvan–Tiszafüred később
Salgótarjáni BTC–DVTK II. később
Karcag–Putnok később
Tiszaújváros–Cigánd később

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában