Kézilabda

2023.08.11. 15:11

Az ukrán próbajátékosról még nem döntöttek a HKSZSE-nél

Második nyári felkészülési mérkőzését a szintén NB II.-es Csepel DSE együttesével játszotta a Hatvani KSZSE női csapata.

Sike Károly

A hatvaniak vendéglátóként futottak ki a pályára

Forrás: Beküldött fotó

– Próbajátékosként szerepelt a csapatunkban a belső posztok bármelyikén bevethető Kateriyna Fenynets. Az ukrán hölgy a 2022/2023-as szezonban a Vitka SE csapatát erősítette, amelynek színeiben 20 mérkőzésen 30 gólt szerzett. Egyelőre nem született döntés arról, hogy szerződtetjük-e, esetében számos tényezőt kell mérlegelni – osztotta meg a HKSZSE első embere, Antalóczy Péter.

A Zagyva-partiak tízgólos vereséggel zárták a mérkőzést, amiből azért messzemenő következtetést nem érdemes levonni.

– Hét edzőmérkőzést terveztünk a bajnoki rajtig, amelyek közül ez volt a második. Ezt a találkozót a kisérletezésre szántuk, több játékost is számukra idegen poszton próbáltam ki, több kevesebb sikerrel. Láthattuk, hogy rendkívüli esetben kire hol számíthatunk. Az eredményt ezúttal másodlagosnak tekintettem. Jövő hét pénteken viszonozzuk a Csepel látogatását.

A második nyári felkészülési mérkőzésen:

HATVANI KSZSE–CSEPEL DSE 26–36 (12–15)
HATVAN: Bárány P., Túri Cs. (kapusok), Pomozi 1, Szarvas R. 4, Fenynets 1, Horváth M. 2, Szarvas N. 2, Vanda Sz. 2, Kránitz 2, Molnár N. 1, Szendrődi, Dánffy Dorina 6, Geri Z. 3, Dánffy Diána 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában